Payment Information

Fizetési feltételek

 

Az áru mellett feltüntetett ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is (bruttó ár).

Előre utalás esetén amennyiben díjbekérő számlára van szüksége, azt a rendelés megjegyzésében tüntesse fel!

Minden esetben várják meg az értesítést a pontos végösszegről, csak az után indítsák el a tranzakciót! (Az értesítést a rendelést követő 24 órában tesszük meg.)

Bankszámlaszámunk: MicroStore.hu Kft. 11742551-20003940-00000000 /OTP Bank Nyrt./

Fizetési lehetőségek személyes átvétel esetén

  1. Normál készpénzes vásárlás

Fizetési lehetőségek házhozszállítás esetén

  1. Utánvétes fizetés készpénzzel a futárunknak a termék átadását követően
  2. Online bankkártyás fizetés*
  3. Bankkártyás fizetés üzleteinkben - bankkártyával történő fizetés esetén bolti áron tudjuk odaadni a megrendelt termékeket, ami átlagosan 2%-kal magasabb a Webshop árainál

Az online bankkártyás fizetés működése:

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az OTP Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

* Hamarosan elérhető.

**Jelen dokumentum egy kivonat, mely az Általános Szerződési Feltételekkel együtt érvényes.

 

Vecsés, 2017.05.01

Utolsó módosítás: 2017.05.01.

 

Microstore.hu Kft.